A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

«Новорічні старти»: спортивні підсумки 2018-2019 н.р.

Дата: 28.12.2019 08:56
Кількість переглядів: 3

20 грудня розпочався відкритий турнір Брусилівської ДЮСШ під назвою «Новорічні старти». Саме у Брусилівському ліцеї № 1 імені І.І. Огієнка стартували перші змагання із кроссфіту відповідно положення, де взяли участь більше 60 учнів нашої громади. Турнір проводитиметься по 11 січня 2020 року.

Також цього дня відбулось урочисте підведення підсумків спортивних досягнень учнів загальної середньої освіти Брусилівської селищної ради 2018-2019 н.р. Церемонія нагородження найкращих спортсменів, які у цьому році прославили нашу громаду пройшла у актовому залі Брусилівської дитячої музичної школи. На урочистість завітав заступник голови Брусилівської селищної ради Шкуратівський Віктор Вікторович, який привітатв всіх прихильників фізичної культури із побажаннями здоров’я, оптимізму й нових спротивних досягнень. Також на свято завітали начальник Житомирського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Зорнік Володимир Романович та спеціаліст Житомирського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Нікітін Анатолій Вікторович, які нагородили нашу громаду кубком за III місце у спортивних іграх Спартакіади Житомирщини 2018-2019 рр.  Подяки за розвиток спорту в громаді отримали начальник відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради Чмуневич Микола Ілліч, директор Брусилівської дитячо-юнацьокої спортивної школи Тюрменко Людмила Анатоліївна. Також відзначені грамотами за сумлінну працю у сфері спорту вчителі фізичної культури Белінський В.В., Красюк П.П. та Номерчук В.М. Варто зазначити, що всі призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та солодкими новорічними подарунками.

Доповнили захід чудовими номерами вихованці ЦДЮТ «Мрія» та музичної школи. Приємно, що перелік спортивних досягнень значно збільшився. Але на цьому не потрібно зупинятися, попереду ще є що завойовувати. Маємо надію, що тренери і наставники знайдуть правильні аргументи, які надихнуть нас на ще більші перемоги.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень