A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Довіра до освіти починається з педагогіки партнерства

Дата: 19.03.2019 09:06
Кількість переглядів: 4

14 березня 2019 року на базі КОЗНЗ «Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» відбувся семінар-практикум для вчителів 1-х класів громади на тему «Педагогіка партнерства як умова реалізації завдань розвитку особистості дитини у контексті Нової української школи».  

В ході семінару відбувся круглий стіл на тему: «Концепція НУШ. Педагогіка партнерства: основні принципи. цілі та шляхи співпраці з батьками».

Лінчук А.М. провела міні-тренінг для педагогів «Ефективна взаємодія у спілкуванні с батьками». Метою якого було сформувати у педагогів вміння ефективної взаємодії, вирішення проблем які виникають у спілкуванні з батьками, розвиток комунікативних вмінь, профілактика конфліктних ситуацій, відповідальності та вміння долати сором’язливість і несміливість.

Спілкування, взаємодія, співпраця між учителем, учнями і батькамиоснова педагогіки партнерства в новій українській школі. Діалог між цими сторонами – запорука нового освітнього середовища, в якому діти почуватимуть себе комфортго, впевнено, захищено.

Учні 1-А класу (класний керівник Лінчук А.М.)  підготували родинне свято «Від мами до доньки, від батька до сина, нехай міцніє наша рідна Україна», залучивши батьків до освітнього процесу. Гарний настрій та незабутні враження подарували учні 1А класу своїм родинам та усім присутнім.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень