A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Методичне об’єднання вихователів закладів дошкільної освіти

Дата: 29.01.2019 09:09
Кількість переглядів: 5

24 січня 2019 року на базі Брусилівського ЗДО «Віночок» пройшло методичне зібрання для вихователів закладів дошкільної освіти Брусилівської селищної ради.

Із метою, завданнями та планом роботи присутніх ознайомила методист  методичного кабінету Макаревич Н.М. Вона  зауважила, що постійні зміни умов життя та професійної діяльності в сучасному суспільстві вимагають кардинальних змін у системі освіти: переходу від пріоритету виконання завдань освітніх програм до забезпечення розвитку кожної особистості – не лише дитини, а й педагога. Відтак необхідні нові форми методичної роботи, які спонукатимуть вихователів до професійного вдосконалення й самоосвіти.

Директор закладу Кириченко Надія Анатоліївна привітала всіх присутніх та розповіла про роботу закладу.

Під час практичної частини учасники заходу  мали змогу ознайомитися з родзинками роботи вихователів ЗДО "Віночок", зокрема, методист та вихователь Сіренко Л.І. провела майстер-клас по використанню нетрадиційних технологій для оптимізації інтелектуальної діяльності дошкільників. Людмила Іванівна в ігровій формі ознайомила із картою розуму, мнемотехнікою, коректурними таблицями, друдлами та фразовим конструктором,  які використовує на своїх заняттях. Майстер-клас завершився рефлексією за напрямами: що найбільше сподобалося; що найбільше вразило; що візьму з собою для практичної роботи.

Після обговорення вихователь Кондратюк Світлана Вікторівна запросила всіх присутніх на брейн-ринг, який був присвячений життю та творчості В.Сухомлинського. Шляхом жеребкування педагоги розділилися на дві команди: «Сонечко» та «Всезнайки». Учасники пригадали назви творів В.Сухомлинського, активно давали відповіді на запитання, складали пазли,  знаходили відповідності та грали в рухливі ігри. По закінченню конкурсу всі присутні отримали медалі: «Послідовники В. О. Сухомлинського».

Зустріч пройшла дуже конструктивно. Учасники отримали практичну, корисну й цікаву інформацію, позитивні враження від  роботи та обмінялися досвідом роботи.

Щира подяка творчому та креативному колективу  Брусилівського ЗДО «Віночок» за динамічне та змістовне методичне об’єднання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень