A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Кубок з волейболу пам'яті Юрія Жабенка

Дата: 25.10.2021 09:19
Кількість переглядів: 13

23 жовтня на базі Брусилівського ліцею ім. Г.О. Готовчиця зібрались волейбольні команди Брусилівської, Радомишльської та Попільнянської громад. Волейболісти прийняли участь у традиційному перехідному кубку з волейболу та увічнили пам'ять нашого земляка Юрія Жабенка, який загинув при виконанні військових обов'язків на сході України.

Юрій Жабенко навчався у Брусилівській ЗОШ I-III ступенів, нині ліцей №1 імені І.І.Огієнка. Юрій воював у складі 26 артилерійської бригади та був водієм самохідної артилерійської установки. Але нажаль, сталася біда - 8 серпня 2014 року військовий загинув поблизу бойової точки Савур-Могила.

На спортивному заході були присутні селищний голова Брусилівської ТГ Габенець В.В., та голова організації "Рідний дім Брусилівщина" Нікітчин О.Ю., які зі словами скорботи, пам'яті звернулись до волейболістів та хвилиною мовчання згадали хлопця.

Наші школярі громади теж пам'ятають Юрія. Пісня "Зорі запалали" прозвучала для всіх спортсменів та гостей у виконанні Коваль Анастасії. Також із твором класичної музики у пам'ять нашого земляка виступив дует бандуристів Брусилівської музичної школи Оратівська Анастасія та Пінчук Поліна.

Рейтингові показники волейбольного турніру:

1 місце - ВК "Майстер" (Радомишль), капітан Євгеній Саченко.

2 місце - ВК "Фенікс" (Попільня), капітан Василь Бардачевський.

3 місце - ВК "Фанат" (Брусилів), капітан Андрій Тарасюк.

4 місце - ВК "Стріла" (Ставище), капітан Юрій Семенченко.

Всі команди отримали грамоти та подарунки від селищного голови В.В. Габенця. Щира вдячність за організацію змагань Ніцевичу І.А. та Нікітчину О.Ю. Всім командам бажаємо вдалих ігор!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень