A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти Брусилівської селищної ради

Дата: 30.01.2019 09:57
Кількість переглядів: 5

25 січня 2019 року, під головуванням начальника відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради М. І.Чмуневича, відбулася нарада з керівниками закладів освіти.

На нараді розглянуто ряд нагальних та актуальних питань в галузі освіти ОТГ. Зокрема, розглянуто наступні питання :

  • оптимізація закладів загальної середньої освіти;
  • робота адміністрації закладів загальної середньої освіти по забезпеченню безпечного перебування учнів та працівників в закладах освіти;
  • формування готовності вчителів до інноваційної діяльності;
  • про стан організаційної роботи адміністрації закладів загальної середньої освіти з підготовки учнів до ЗНО у 2019 році.

Нарада  розпочалася із презентації   навчального закладу. Чубарик Людмила Василівна гостинно  провела делегацію по класних кімнатах, коридорах та кабінетах Биківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

Потім класовод 1 класу Дем’янчук   О.М.  провела відритий урок «Я досліджую світ». Всі присутні були в захоплені від нових підходів та методик навчання в рамках «Нової української школи».  Після цього заступник директора з навчально-виховної роботи Биківсьої ЗОШ І-ІІІ ст. Цирубалко Л.С. провела заняття з елементами тренінгу на тему: «Що для Вас є щастя». Кожен відчув себе більш щасливим та зрозумів, яку цінність нам приносить спілкування один з одним, з навколишнім світом, рідними та друзями.

 Після чого розпочалася власне нарада.

Особливі акценти були зроблені на удосконаленні існуючої мережі освітніх закладів селища. Було вирішено спільно приймати рішення щодо удосконалення мережі шкіл.

У ході зустрічі керівник відділу освіти та спорту наголосив, що основна мета оптимізації – покращення якості освіти та умов навчання для дітей, адже на даний час не у всіх школах учні мають рівні можливості для розвитку своїх навчальних, творчих, спортивних та інших здібностей. Тому в першу чергу при розгляді даного питання необхідно враховувати інтереси дітей.

 Провівши нараду, керівники закладів загальної середньої освіти отримали безліч завдань та відповідей на питання, які їх цікавили, а також багато інформації для роздумів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень