A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Для любих мам та бабусь

Дата: 19.03.2018 09:57
Кількість переглядів: 5

                                 

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Напевно, немає жодного, хто б міг це заперечити. Напередодні 8 березня в закладах дошкільної освіти Брусилівської селищної ради відбулись свята для любих мам і бабусь, які підготували для них діточки та вихователі.

Вихованці дивували дорослих своїми дзвінкими і радісними голосочками,   майстерністю в танцях, декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом.

На святі звучали пісні про маму, бабусю,частівки,компліменти від маленьких джентльменів,слова вдячності,любові,які розчулювали присутніх до сліз.

 Не залишилися осторонь і дорослі. Мами та бабусі кружляли разом з дітьми у танцях, співали родинні пісні, читали вірші і ділилися спогадами. А під час проведення ігор проявили високий артистизм, винахідливість та спритність.

За веселими таночками, піснями, сценками, віршами та іграми час сплинув непомітно, тож на прощання подарунки від дітей зроблені власними руками.

Свято 8 березня в дитячому садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень