A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Свято Миколая

Дата: 26.01.2018 09:59
Кількість переглядів: 5

     

            День Святого Миколая - найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання ...

          20 грудня в дитячому садочку "Мрія" в селі Нові Озеряни святкували День Святого Миколая. До цього дня діти готувалися ретельно, дошкільнята показали цікаве дійство з піснями та віршами для Св. Миколая.

З великою радістю діти зустріли бажаного гостя. На святі малеча не лише танцювала, співала, читала вірші, грала у веселі ігри, брала участь у змаганнях, а й відчувала себе головними героями свята.

       На святі вихованці дитсадка зустрілися з такими моральними поняттями як доброта, співпереживання, взаємовиручка. Виявилося, що діти, які відвідують дитячий садок дуже слухняні.

        Наприкінці свята Миколай роздав діткам подарунки, солодощі та побажав усім міцного здоров'я, щастя, миру та благополуччя.

        У ролі Святого Миколая виступили отець Семен Федорович(церква Святого Михаїла УПЦ КП) та Анна Сергіївна Богдашкіна.

        Свято пройшло весело, всі діти були задоволені таким гостям і пообіцяли бути чемними цілий рік, щоб Миколай знову завітав до дітей наступного року.

           Діти з великим захопленням розказували батькам про проведене свято.

 Н.М.Макаревич, методист методичного кабінету


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень