A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Щиро вітаємо усіх вас з Днем знань .

Дата: 01.09.2021 09:59
Кількість переглядів: 2

1 вересня – день знань і старту нового навчального року. День знань - особливе свято! Це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто спонукає до творчості та перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

   Свято першого вересня означає відкриття нової дороги до знань, до нових звершень, до самостійного життя, з якого відкриваються шляхи нескінченних можливостей. Особливим цей день є для дорогих першокласників. Нехай перші їх кроки дорогою Знань стануть міцною основою, успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги, яка подарує можливість кожному зануритись у безодню нового, незвіданого досі!

       Цей день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів  і закличним першим дзвоником. Хай цей дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день.

     Щиро вітаємо усіх освітян Брусилівської громади! Висловлюємо вдячність вам, шановні колеги, за вашу невичерпну енергію, плідну творчу діяльність, ваш ентузіазм, натхнення та самовіддану працю.

        Нехай новий навчальний рік буде щасливим і результативним!

        Здоров’я усім вам, успіхів, упевненості в собі і своїх справах, наснаги, творчих пошуків і перемог, незабутніх миттєвостей шкільного життя, благополуччя, миру і добра!

          Ласкаво просимо до Країни Знань!

                                                                                                                  Колектив відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень