A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Інтеграція інноваційних технологій у дизайн сучасного уроку зарубіжної літератури

Дата: 14.11.2019 10:16
Кількість переглядів: 10

Новітнє суспільство висуває до освіти нові вимоги, однією з яких є формування особистостей, що спроможні ухвалювати неординарні рішення й ефективно налагоджувати взаємини у швидкоплинній реальності. Відтак, за умов модернізації української школи актуальними  стали інноваційні технології, компетентнісний підхід в освіті.

Тому, 12 листопада 2019 року на базі Осівецької гімназії відбувся цікавий майстер-клас: «Інтеграція інноваційних технологій у дизайн сучасного уроку зарубіжної літератури», який провела Майстренко Н.П., вчитель зарубіжної літератури. Наталія Петрівна передала власний досвід  шляхом показу інноваційних методів та прийомів роботи  власної системи навчання.  

У ході заняття вчителі поділившись на три групи: «Творчість», «Мотиватори» та «Аналітики», отримали завдання,  які із задоволенням виконували.  Також були розглянуті методи: «Рукописи не горять» та «Чарівні окуляри».  Гості прийняли активну участь у грі-пастці «Білий слон», де виявили свої уміння турбуватися про інших.

Незвичайний прийом «Чарівні побажання» допоміг зробити кінець майстер-класу неповторним і чарівним. На тарілках з водою розквітнули квіти з побажаннями. Ніщо не може зрівнятися з відчуттям справжнього дива, яке відбулося на наших очах.

Отже, формування творчого інноваційного педагогічного  середовища – крок до розвитку творчих здібностей здобувачів освіти на уроках зарубіжної літератури, запорука успішної реалізації учнів у житті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень