A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Казку дарує Новий рік!

Дата: 30.12.2019 10:27
Кількість переглядів: 4

 

Новий рік – найчарівніше свято, яке діти нетерпляче очікують і зустрічають з надзвичайним захопленням. Феєрія новоріччя – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Тільки в цей час відбуваються дива та казка може стати реальністю. Святковий настрій відчувався на кожному кроці: від дивовижно прикрашеної ялинки до дійств, які відбуваються безпосередньо на святах.

Тому наприкінці грудня у закладах дошкільної освіти Брусилівщини пройшли новорічні ранки.

Цей день завжди проходить з особливим хвилюванням і трепетом. Чудово оформлені зали,  сучасний музичний репертуар. Діти були в захваті від незвичайних пригод та із задоволенням читали вірші, співали пісні, водили хороводи, грали в ігри. І, звичайно, жодне новорічне свято не може обійтися без приходу Діда Мороза та казкових героїв.

Позитивні емоції отримали не тільки діти, але і їх батьки під час жартівливих конкурсів і змагань.

Захопленню не було меж. Та найголовніше, дошкільнята отримали довгоочікувані подарунки від Діда Мороза та Снігурки, спонсорами яких стали: ТОВ «AST», ПП «Привороття-Агро», ФОП Доценко С.М., Козар Д.Д., Козар В.М., Матюшок А.В.,в.о.старости Кияниця С.Ю., ФГ «Агрополе-Ш», ТОВ "ЄВРОХУТІР", ТОВ БРУСИЛІВСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД, ПП Шишковський Б.А., ПП Шишковський О.А., ПП Михальчук С.В., ПП Компанець М.А., ПП "Україна", Шевченко Т., Вакулюк А.,Тимофєєв О.  та батьки.

Сміх, солодкі подарунки і казкові гості створили святкову атмосферу, забезпечили прекрасний настрій та залишили чудові враження дітям та батькам.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень