A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Свято радості, любові, посмішок і тепла

Дата: 16.03.2020 10:29
Кількість переглядів: 4

Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято всіх жінок, що втілює пробудження природи від зимового сну. Цей день несе для всіх ніжність і красу.

Святкування весняного свята у закладах дошкільної освіти Брусилівської селищної ради - це завжди дзвінкий сміх, щирі усмішки та трішки сліз радості в матусиних очах. Скільки підготовки, репетицій, очікування і хвилювань. Адже готуватися до свята діти та дорослі.

Всі ранки відвідала Весна, з яскравими квітами  та подарувала чудовий настрій всім присутнім.

На святах звучали лагідні пісні про маму, слова вдячності і любові . У незвичайних та цікавих змаганнях брали участь не тільки діти, а й батьки.  Тата і мами, бабусі й дідусі кружляли разом з дітьми у танцях, співали родинні пісні, читали вірші та ділилися спогадами.

Малюки здивували тим, як майстерно оживили в своїх руках найпростіші музичні інструменти, такі співзвучні звукам весни, а також порадували виготовленими власноруч подарунками для своїх любих матусь.

Свята в закладах дошкільної освіти пройшли  цікаво і незвично. А найкращим результатом стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки батьків, слова вдячності батьків  за організацію та проведення  дитячих свят.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень