A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Навчалися заступники

Дата: 02.03.2020 10:46
Кількість переглядів: 3

 

Відповідно до нового Закону України «Про освіту»  посилюється відповідальність школи перед суспільством за якість освіти. В зв’язку із цим передбачається створення у кожному навчальному закладі внутрішньої системи забезпечення якості освіти. За її розбудову відповідає керівництво закладу.

Як саме створювати внутрішню систему забезпечення якості освіти, на що при цьому звертати увагу та на багато інших питань отримали відповіді заступники директорів з навчально-виховної роботи Брусилівської громади, відвідавши 24 лютого 2020 року семінар на тему «Внутрішня система забезпечення якості освіти. Інноваційні підходи до діяльності педагогічної ради» у Житомирському ОІППО.

Інституційний аудит, який замінить перевірку шкіл і здійснюватиметься Державною службою якості освіти, одним із об’єктів оцінювання матиме саме внутрішню систему забезпечення якості освіти у навчальному закладі. На семінарі виступив  Вдовенко Сергій Юрійович, заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Житомирській області, який зупинився на основних моментах здійснення інституційного аудиту та презентував «Абетку для директора», у якій розміщені рекомендації до побудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі загальної середньої освіти.

Заступник директора з науково-методичної роботи КЗ «Житомирський обласний інститут підвищення педагогічної освіти» ЖОР Пастовенський Олександр Вікторович більш практично висвітлив розглядувані питання.

Реформа освіти, яка практично закладена у новому Законі України «Про освіту», стосується усіх  сфер освіти і має на меті всебічний розвиток людини як особистості та найвищої цінності суспільства. І ми, освітяни, не є сторонніми спостерігачами, ми повинні здійснювати цю реформу. А, значить, повинні вчитися працювати по новому, втілюючи Закон «Про освіту» в життя.

Від імені всіх заступників директорів з навчально-виховної роботи велика вдячність заступнику з НВР Брусилівського ліцею ім.Г.О.Готовчиця Воробей Світлані Євгенівні за організацію цікавої та пізнавальної поїздки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень