A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Волейбольний турнір: «Кубок Пам'яті Юрія Жабенка»

Дата: 21.10.2019 10:57
Кількість переглядів: 5

 

19 жовтня  2019 року у спортивному залі  Брусилівського ліцею імені Г.О. Готовчиця відбувся  волейбольний турнір: «Кубок Пам'яті Юрія Жабенка». Волейболісти із  Андрушівки, Брусилова, Осівець, Попільні, Привороття, Радомишля зібралися, щоб увічнити пам'ять нашого земляка, який загинув при виконанні військового обов’язку  на сході України. Також на турнірі були присутні заступник селищного голови Брусилівської ОТГ Шкуратівський В.В. та керівник громадської організації «Рідний дім  - Брусилівщина» Нікітчин О.Ю.

Зазначимо, що змагання проводяться  з метою патріотичного виховання населення ОТГ,  пропаганди  здорового,  активного  способу  життя,  популяризації командно-ігрових  видів  спорту,  виявлення  кращих  та  найсильніших  команд.

Варто відмітити, що Юрій навчався у Брусилівській ЗОШ №1, де його пам’ятають. Тому вихованці закладу  прийшли на захід  з патріотичними віршами. 

Цього року кубок Ю. Жабенка їде у смт. Андрушівку, так як їхня команда зайняла І місце. Радомишльська команда поступилася, посівши почесне ІІ місце. Команда Попільнянського району  виборола ІІІ місце.

Ми щиро вітаємо волейбольні команди  з перемогою! Бажаємо всім вдалих ігор і подальших  успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень