A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Виїзний семінар вчителів Брусилівщини

Дата: 13.03.2019 11:09
Кількість переглядів: 6

Вчителі історії та хімії  Брусилівської ОТГ завжди перебувають у невпинному творчому пошуку нових технологій при викладанні предметів, оригінальних способів зацікавлення школярів сучасними досягненнями наук, постійній роботі з обдарованими школярами. Саме з цією метою 1  березня 2019 року було здійснено поїздку до водно-інформаційного  центру  та Національного музею історії України у Другій світовій війні.

Цікавим місцем, яке розповідає про важливість такої б, здавалося, простої речовини як вода, є Музей води або Водно-інформаційний центр.

Педагоги Брусилівщини, побувавши у музеї, дізналися про важливість цього життєво необхідного ресурсу. У водному центрі гості побачили, який шлях долає вода від дощових хмар аж до річкового осаду  та дізналися багато нового про озера, річки і водоспади.

Також у підземеллі знаходиться прототип артезіанської свердловини та створені штучні ріки, для яких кожен із відвідувачів міг самостійно зробити русло.

Цікавинкою Музею води є й атракціон мильних бульбашок.

Також учасники семінару мали змогу відвідати  найбільший національний музей історії України у Другій світовій війні. Це цілий комплекс, який втілив у собі пам'ять про тих, хто віддав свої життя у найкривавішій із минулих на землі воєн. У музеї в хронологічному порядку відображено хід бойових дій на радянсько-німецькому фронті, показано вирішальні битви: Московську, Сталінградську, Курську, форсування Дніпра, штурм Берліна. Водночас мовою документів і музейних предметів підкреслюється, що в результаті перемоги Україна здобула соборність, стала суб'єктом міжнародного права, як член-засновник ООН увійшла до світового співтовариства.

В окремій будівлі розгорнуті експозиції «Трагедія і доблесть Афгану» та «На чужих війнах», а також відкриті для відвідування транспортний літак Лі-2, гелікоптер Мі-24В та реактивний винищувач МіГ-23.

Висловлюємо подяку педагогічному колективу КОЗНЗ «Брусилівська гімназія ім.Г.О.Готовчиця» за цікаві та змістовні екскурсії, які дали змогу учасникам зібрання обмінятися досвідом та збагатити свої знання цікавими напрацюваннями.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень