A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Екологічний фестиваль "Земля - наш спільний дім"

Дата: 02.03.2020 11:15
Кількість переглядів: 10

Екологічна освіта – багата формами та методами. Це науково-дослідницька діяльність і польові практики, виставки і конкурси, пропагандистські листівки і плакати, природоохоронні акції та експедиції. Найвидовищнішим серед них є конкурс колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім», який пройшов 28 лютого 2020 року в приміщенні селищного Будинку культури смт.Брусилів.

Конкурс проводиться щорічно з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти закладів загальної середньої освіти громади. Тема фестивалю: «Країні Юннатії-95».

У І етапі взяли участь творчі колективи 7 закладів освіти. Вони презентували еколого-просвітницьку та природоохоронну діяльність, проведену протягом навчального року. Виступи кожної команди поєднували різні жанри, стилі і напрями мистецтва. Конкурсанти продемонстрували власні досягнення в природоохоронній діяльності, використали різноманітні засоби активізації глядачів.

Найкращим колективом журі визнало команду Брусилівського  ліцею ім.Г.О.Готовчиця «Пульс планети» (кер. Макаренко В.А.), яка виборола І місце та братиме участь в обласному заході учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім», який відбудеться 24 березня 2020 року у м. Житомир. ІІ місце отримала команда Водотиївського ліцею «Оберіг» (кер. Слободенюк Т.С.), а ІІІ місце поділили між собою команда  Осівецької гімназії «Екослід» (кер. Олексієнко Т.М.) та  команда Биківської гімназія «Еколайт» (кер.Шевчик Т.О.).

Виступи екологічних агітбригад – це своєрідний театралізований підсумок роботи колективів закладів загальної середньої освіти у напрямку охорони довкілля.

Дякуємо керівникам  усіх екологічних агітбригад за активізація екологічного руху  в нашій  місцевості,  залучення учнів до екологічної роботи,  формування їх  екологічної культури,  привернення уваги місцевої влади, громадських організацій до екологічних проблем.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень