A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Добрі справи - спільні зусилля

Дата: 23.01.2018 11:17
Кількість переглядів: 4

         

Ми рідко замислюємося над тим, що таке доброта. Це дуже поширене поняття:  бажання допомогти, і виявити розуміння, і відмова кривдити когось і багато чого іншого. Добра людина нікого не ображає та вміє допомогти в скрутну хвилину. І дуже приємно, що в наш нелегкий час є такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим.

          15 січня 2018 року в Хомутецькому ДНЗ «Малятко» відкрито додаткову  ІІІ групу. До цієї події ми йшли довго.

          Насамперед, ми щиро дякуємо Брусилівському селищному голові Володимиру Васильовичу Габенцю, який миттєво відреагував на колективне звернення батьків і пообіцяв вирішити питання позитивно, що й сталося.

          Також ми дякуємо начальнику відділу освіти та спорту  Брусилівської селищної ради Миколі  Іллічу Чмуневичу, методисту методкабінету Наталії Миколаївні Макаревич, які сприяли у вирішенні цього питання.

          За якісно виконані ремонтні роботи та розуміння подяка команді Євгена Васильовича Балабардіна у складі: Капітуна Василя Степановича та Титенка Юрія Петровича.

          Багато зусиль приклали всі члени колективу та батьки вихованців, які не рахувались зі своїм особистим часом, і в короткий термін підготували групу до відкриття.

         17 січня ми радо зустрічали запрошених гостей: начальника відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради Чмуневича М.І., методиста Макаревич Н.М., в.о. старости села Задніпрянець С.М, директора місцевої школи Слюсара А.М., які привітали нас із відкриттям ІІІ групи, а наші вихованці своїм  виступом подякували всім гостям за турботу про них.

          І ще приємною новиною цього дня була зустріч з представниками церкви «Світло Євангелія», які порадували всіх нас Різдвяною виставою та подарунками для малечі.

         Низький уклін Вам, шановні добродії!

        Адміністрація ДНЗ «Малятко», батьки та вихованці вдячні Вам дуже за серця небайдужі.

        Нехай за все сторицею воздасться, бо вміти робити добрі справи – то найвище щастя.

З повагою адміністрація

Хомутецького ДНЗ «Малятко»

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень