A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Конкурс «Учитель року-2018»

Дата: 28.02.2018 11:42
Кількість переглядів: 8

Оновлення суспільства, модернізація освіти, а особливо сучасний учень вимагають яскравої творчої особистості вчителя, педагогічна діяльність якого має бути міцним засобом формування і всебічного розвитку особистості кожної дитини. Які ж вони – вчителі двадцять першого століття? Які вони – вчителі нової української школи? Відповіді на ці запитання дає Всеукраїнський конкурс «Учитель року», який стартував в Україні ще в 1995 році і став щорічним конкурсом професійної майстерності педагогів з певної номінації.

У цьому році свої професійні уміння, майстерність і творчі здобутки представили на розгляд  журі  6 педагогів  із 3 закладів загальної середньої освіти (3 – із Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, 2 – із Брусилівської гімназії, 1 – із Водотиївського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ліцей») у таких номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика» та «Фізична культура». Всі конкурсанти виявили велику громадську відповідальність, високий професіоналізм і творчий підхід до вирішення складних проблем навчання і виховання юних громадян України.

Переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» визнані вчитель української мови та літератури Брусилівської гімназії ім.Г.О.Готовчиця Поліщук Л.М., вчителі Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1: фізики – Котенко С.В. та фізичної культури – Тарасюк А.В.  Всі вони гідно представили нашу громаду на  обласному етапі конкурсу.

Приємно відзначити, що Поліщук Любов Миколаївна увійшла до п’ятірки найкращих у своїй номінації і стала лауреатом обласного етапу, виборовши ІІІ місце у фінальній частині конкурсу, причому її урок було визнано найкращим і оцінено найвищим балом.

Участь педагогів у конкурсі стала можливістю, шансом заявити про себе як про фахово компетентну, творчу, креативну особистість. Конкурс підтвердив, що брусилівська земля багата на високопрофесійних, ерудованих, творчих учителів, а всі його учасники  — справжні лідери педагогічної громади. Нехай у кожного з них не згасне, а ще яскравіше запалає вогонь таланту, неповторної творчої індивідуальності і майстерності, бажання бути вірними великому імені Учитель.

Кіщенко Ю.Г., завідувач Брусилівським методичним кабінетом


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень