A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Легка атлетика

Дата: 02.05.2018 11:45
Кількість переглядів: 8

Легка атлетика  - це олімпійський вид спорту, який об'єднує спортивні дисципліни, що включають змагання з бігу, стрибків, метань та спортивної ходьби. Найбільш розповсюдженими видами легкої атлетики є бігові та технічні дисципліни на стадіоні, біг по шосе, крос  та спортивна ходьба.

Результати бігових дисциплін оцінюються з огляду на місце, яке спортсмен посів, або на час, який був ним показаний, на фініші, в той час як переможцем у стрибках та метаннях є атлет, що найдовше або найвище стрибнув, чи найдовше метнув знаряддя за результатами серії спроб. Відносна простота змагань та відсутність необхідності у коштовному обладнанні роблять легку атлетику одним з найпопулярніших видів спорту у світі. Легка атлетика складається, переважно, з індивідуальних дисциплін за виключенням естафетних стартів та змагань, в яких додаються індивідуальні показники спортсменів задля визначення команди-переможця (наприклад, у кросі).

 У Брусилівській ОТГ  відбулися змагання з легкої атлетики в залік спортивних ігор школярів Житомирщини 2017/2018 н.р.

 Ці змагання розпочали новий селищний сезон змагань на повітрі. Не дивлячись ще на холодні погодні  умов, юні спортсмени демонстрували свої вміння та поновлювали особисті рекорди.

Абсолютною чемпіонкою серед дівчат з бігу на 100-1000 метрів стала Біла Каріна, учениця Осівецького НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.- ДНЗ».

Серед юнаків вже дворазовим чемпіоном з легкої атлетики зайнявши 2 місце з бігу на 60 - 500 метрів став Зейд Олексій, учень Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1.

Абсолютним чемпіоном, зайнявши перші місця  з бігу на 60 - 500 метрів став  Мудриченко Михайло учень Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень