A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Новорічні свята

Дата: 23.01.2019 11:54
Кількість переглядів: 3

Новорічне свято для дітей – це чарівне свято, на яке з нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку, сподіватися на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадувати бажання  та неймовірна подорож у світ нестримних веселощів та пригод. Тож, до підбору відповідного костюму на  свято кожен підходив виважено, намагаючись найкраще продемонструвати вибраного ним казкового героя, а їх було вдосталь: лисички, зайчики, сніжинки, мушкетери, ягідки, бджілки та інші персонажі.

В кінці грудня в закладах дошкільної освіти Брусилівської  селищної ради відбулися новорічні свята.

Свято супроводжувалось чудово дібраним музичним матеріалом. Яскраві таночки, цікаві ігри, чудові пісеньки створили радісну атмосферу і веселий настрій на весь рік не тільки у малечі, а й у батьків.

До малят завітав Дід Мороз та Снігуронька з різними новорічними персонажами. Дітки приймали участь у іграх та танцях, співали пісні, водили хороводи та залюбки долучилася до новорічних щедрівок.

У кінці новорічного свята кожна дитина отримала солодкий  даруночок.

Новий рік – найяскравіше свято дитинства, яке завжди приходить із запашною ялинкою, піснями, запальними танцями, Дідом Морозом, Снігуронькою та щедрими подарунками.

І немає значення, скільки тобі років, адже усі ми чекаємо новорічного дива та щирих посмішок.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень