A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

"Сокіл"("Джура") обласні змагання

Дата: 06.06.2018 12:02
Кількість переглядів: 4

                                         

Україна здавна славилася мужніми хлопцями та красунями-дівчатами. Хоча козацька доба і скінчилася, та дух справжніх воїнів-захисників залишився у нашій крові, в нашому ДНК.

З 29 травня по 2 червня 2018 року в м. Житомир та в лісовому масиві с. Зарічани проходив обласний  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово–патріотичної гри „Сокіл” („Джура”). Метою цієї гри є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості. Позмагатися у вправності, спритності, міцності приїхали 38 команд із всіх куточків Житомирщини. Уже другий рік  підряд  на обласних змаганнях честь нашої рідної Брусилівщини захищає команда КОНЗ «Брусилівська гімназія імені Г.О.Готовчиця» «Козацькі звитяги».  Наші артисти були відзначені 2 місцем у творчо-мистецькому конкурсі «Ватра», запалившивши  у серцях всіх глядачів  іскорки патріотичних почуттів, гордості та любові до  своєї Батьківщини.

Юні козачата  поверталися додому, отримавши безцінний досвід та масу позитивних емоцій,  а також із  палким бажанням наступного року вибороти вже таку бажану й очікувану перемогу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень