A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Семінар-практикум вчителів математики

Дата: 13.03.2019 12:23
Кількість переглядів: 3

Головними завданнями сучасної школи є турбота про постійне підвищення якості навчально-виховного процесу, розвиток творчого потенціалу кожного вчителя й колективу в цілому, створення умов для підтримання інтелектуального фону, виховання дієвого інтересу до навчально-виховної діяльності, впровадження сучасних педагогічних технологій, спрямованих на розкриття та розвиток інтелектуальних і творчих здібностей дитини, на задоволення потреб у самовдосконаленні.

12 березня 2019 року на базі Соловіївської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся  семінар-практикум вчителів математики Брусилівської селищної ради  на тему «Формування математичної компетентності учителя математики в умовах реформування освітньої галузі». Педагоги побували на уроках у 7 та 11 класах, де вчителі Соловіївської ЗОШ Вдовиченко Г.М. та Мартиненко Н.В. продемонстрували сучасні підходи до проведення уроків математики.

Завідувач КЗ «Брусилівський методичний кабінет» Брусилівської селищної ради Кіщенко Ю.Г. акцентувала увагу колег на основних складових та показниках педагогічної компетентності педагога, необхідності формування ключових компетентностей вихованців на уроках.

Вчителі математики збагатили свої знання та отримали позитивні емоції на занятті з елементами тренінгу «Формування математичної компетентності учителя математики в умовах реформування освітньої галузі», яке провела заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель математики та інформатики Соловіївської ЗОШ Семенцова Л.В.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень