A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Стрільби серед допризовної молоді

Дата: 25.01.2018 12:33
Кількість переглядів: 4

                                                        

       5 грудня 2017 року  в м. Житомир  відбулися змагання зі стрільби серед допризовної молоді присвячених Дню  Збройних Сил України. Їх мета -   популяризація стрілецького спорту та удосконалення фізичної підготовки допризовної молоді для служби  у Збройних  Силах України та інших  військових формуваннях, утворених відповідно до законів України у правоохоронних органах, рятувальних та інших спеціальних службах.

       Основним завданням стала  пропаганда здорового способу життя, залучення молоді до систематичних занять спортом, підвищення престижу військової служби та виховання почуття патріотизму.

       Змагання проводилися у двох видах:

І – стрільба з малокаліберної гвинтівки ТОЗ 8 ( з відкритим прицілом), положення для стрільби – лежачи, відстань 50 метрів.

ІІ – стрільба з пістолета Марголіна, положення для стрільби – стоячи, відстань 25 метрів.

      Цьогоріч у змаганнях брали   учать 18 команд із області. Брусилівську об’єднану територіальну громаду представляли учні  комунального опорного загальноосвітнього навчального закладу "Брусилівська гімназія  імені Г.О. Готовчиця ", а саме: Курдиш Ярослав, Філоненко Назар та Павловський Георгій. Керівником команди був вчитель фізичної культури  Номерчук Володимир Миколайович. Наші «снайпери» показали себе із найкращої сторони і  в справедливій боротьбі посіли 4 загальнокомандне місце, набравши  в сумі 109 балів.

       Команда Брусилівської ОТГ  отримала безцінний досвід, яскраві емоції, а також була нагороджена дипломом за 2 місце у стрільбі з пістолета Марголіна на відстані 25 метрів.

А.Л. Іонченко, головний спеціаліст відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень