A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Навчання способів роз’яснення конфліктних ситуацій

Дата: 27.11.2019 12:46
Кількість переглядів: 5

Важко уявити школу без класного керівника, адже саме йому належить чільне місце в системі виховної роботи школи. Для кращого розуміння ролі класного керівника у системі нової української школи 21 листопада  2019 року на базі ЦЮТ "Мрія"  був проведений семінар  для класних керівників «Формування в учнів культури поведінки та спілкування, навчання способів роз’яснення конфліктних ситуацій", який організували та провели педагоги Биківської гімназії.

Роботу семінару розпочала Цирубалко Людмила Станлавівна, заступник директора з навчально-виховної роботи,  яка надала пропозиції учасникам  методичного об’єднання щодо формування в учнів культури поведінки та спілкування, а також провела майстер-клас з виготовлення іграшки-антистресу.

Класний керівник 9 класу Левкопас І.І. провела цікаві вправи та надала практичні поради розв’язання і попередження конфліктів. Вчителі через тестування визначали наскільки вони є конфліктних особистостями та чи вміють знаходити вихід із складних ситуацій.

Наприкінці зібрання поділилася досвідом з протидії та  попередження булінгу в  дитячих колективах педагог-організатор Шевчик Т.О.

Підсумком семінару стали слова: «Потрібно навчитися щиро цінувати людину. Культурна і розвинена людина завжди знайде в іншій хороші якості».

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень