A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

СВЯТО КРАСИ ТА ВЕСНИ

Дата: 18.03.2019 12:48
Кількість переглядів: 5

Березень — перший місяць весни. Навесні народжується все  прекрасне. З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. У  березні ми відзначаємо свято наших найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь. Дзвінкі краплинки, перші квіти, зігріті першими сонячними променями – це весна. Разом із нею настає на нашій планеті Міжнародний жіночий день це свято найкрасивішої, найелегантнішої, найдобрішої, найніжнішої половини людства. Одним словом — свято жінок! Мама –  перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє дитина. Матір у всі віки шанували, любили…

Разом із приходом весни у заклади дошкільної освіти Брусилівської селищної ради завітали святкові ранки 8 Березня.

Всіх жінок, мам, бабусь, сестричок, дівчаток привітали джентльмени і як справжні чоловіки, хлопчики  зізналися в теплих почуттях усім жінкам.

Розмірковуючи, який найкращий подарунок зробити мамам , дійшли до висновку, що найкращим подарунком для любих мам будуть їхня любов та палаючі серця. А ще були пісні, веселі і ліричні, про весну, про мам, про бабусь, про подружок дівчаток.

Не залишилися осторонь і дорослі. Тата і мами, бабусі і дідусі кружляли разом з дітьми у танцях, співали родинні пісні, читали вірші і ділилися спогадами. А під час проведення ігор проявили високий артистизм, винахідливість та спритність.

За веселими таночками, піснями, сценками, віршами іграми час сплинув непомітно, тож на прощання –  подарунки від дітей зроблені власними руками.

Усі присутні отримали величезне задоволення від свят.

Свято 8 березня в садочках вдалися на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень