A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Екскурсія до рятувальніків

Дата: 20.11.2019 12:53
Кількість переглядів: 3

 

19 листопада на екскурсію до рятувальників завітали вихованці закладів загальної середньої освіти Брусилівської селищної ради. Мета візиту  - ознайомлення дітей зі Службою  порятунку та навчання правилам безпеки життєдіяльності.

Для своїх гостей рятувальники провели цікаву та пізнавальну екскурсію, під час якої дітлахи змогли відчути себе справжніми пожежними-рятувальниками, приміряючи одяг та бойове спорядження вогнеборців, та тримаючи у руках справжній рятувальний інструмент та оснащення. Співробітники ДСНС розповіли слухачам про завдання пожежно-рятувального підрозділу під час ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій, а також про можливості пожежного автомобіля й призначення аварійно-рятувального обладнання.

Надзвичайники вважають, що такі зустрічі з вогнеборцями сприяють кращому засвоєнню дітлахами протипожежних правил та дають їм змогу спробувати власні сили на практиці.

Учні були в захваті від такої навчальної програми та залюбки спілкувались з рятувальниками, ставлячи їм неординарні запитання. Наостанок зустрічі діти залюбки робили фото на згадку про перебування у пожежно-рятувальному підрозділі та дякували співробітникам «Служби «101» за цікаво, а головне – з користю проведений час.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень