A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Методичне зібрання початківців

Дата: 05.03.2019 12:55
Кількість переглядів: 5

У сучасному світі гостро стоїть проблема творчого розвитку особистості.

Це потребує впровадження нових дидактично - методичних засобів, що допомагають моделювати освітній процес, виходячи із поставленої мети.

Саме алгоритм роботи, що сприяє формуванню творчих і пізнавальних здібностей школярів, продемонстрували педагоги   КОЗНЗ «Брусилівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», на базі якої 28 лютого 2019 року  був проведений семінар-практикум вчителів початкових класів на тему «Нестандартні уроки  в початковій  школі».  У семінарі взяли участь 10 вчителів початкових класів.

У теоретичній частині семінару  керівник МО  та класовод 4 класу  Кара Анжела Юріївна презентувала досвід створення в навчальному закладі сприятливого середовища для формування творчого мислення, пізнавальної активності школярів, забезпечення якісної освіти шляхом використання сучасних технологій у роботі з учнями початкових класів.

Також було розглянуто питання завершення навчального року та проведення ДПА у 4-х класах.

Оратівська Т.С.  розповіла про фізкультурно-оздоровчі заходи, як засіб формування компетентнісного ставлення до свого здоров’я. Тетяна Сергіївна провела з педагогами фізкультхвилинки, які можна використовувати у своїй роботі.

Закінчилося методичне зібрання тренінговим заняттям «А я роблю так…», яке презентувала Кара А.Ю.

Творча атмосфера семінару сприяла плідній співпраці, вчителі мали можливість висловити думки та обмінятись досвідом роботи. Під час обговорення колеги неодноразово відмічали, що здобули багато цікавих ідей для своєї роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень