A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Завітав Святий Миколай!

Дата: 21.01.2019 12:58
Кількість переглядів: 2

День Святого Миколая найулюбленіше свято дітлахів. Всі  малята  з  нетерпінням  чекають ,  коли  на  чарівних  санчатах  спуститься  на  землю  Святий  Миколай.  За народними повір’ями, якщо  в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Миколай його обов'язково виконає. Він  цілий  рік  спостерігав за  дітками:  чи  добре  поводились,  чи  старанно  вчилися,  чи  допомагали  батькам  і  слабшим.  Бо  ж  має  знати,  кому  який  гостинець  приготувати:  чемним  і  слухняним  –  солодощі,  книжку,  неслухам  – різочку.  Гостинчики  від  нього  так  і  називають –  «миколайчики».

За доброю традицією 19 грудня в заклади дошкільної освіти Брусилівської селищної ради завітав Святий Миколай з дарунками . А діти в свою чергу також приготували подарунки: співали пісні, розповідали вірші, а також продемонстрували незвичайні таночки. Малята поділилися з ним бажаннями, розповіли про свої успіхи та обіцяли вести себе і надалі чемно, бути слухняними та успішним и, щоб і в наступному році отримати подарунок...

Святковий день у садочку пройшов весело та радісно. Діти отримали чудові сюрпризи, солодощі та веселий настрій. А дорослим Чудотворець побажав усього найкращого – здоров’я, щастя та благополуччя, миру та добра у кожній хаті. 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень