A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Тиждень безпеки дитини в закладах дошкільної освіти

Дата: 21.12.2019 13:08
Кількість переглядів: 5

 

Серед актуальних завдань, які вирішує сьогодні заклад дошкільної освіти, чільне місце належить проблемам виховання у дошкільників основ безпеки життєдіяльності. Освітня робота з дітьми дошкільного віку повинна забезпечити необхідний рівень знань дитини для безпечного перебування в навколишньому середовищі та вироблення в неї елементарних, доступних віку норм поведінки у надзвичайних ситуаціях.

Тому в листопаді в закладах дошкільної освіти Брусилівської селищної ради пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Саме в цей період особливо активно проводилася робота із малюками.

У цікавій доступній формі діти здобули необхідну інформацію через проведення занять, спостережень, дидактичних ігор, бесід, рухливих ігор, сюжетно – рольових ігор, моделювання небезпечних дорожніх ситуацій, читання художніх творів, казок, віршів на задану тематику, розгляд ілюстрацій.

Звичайно ж, без допомоги батьків ми не можемо досягти значних успіхів. Тому доречним було проведення інструктажу, консультацій з батьками за темами: «Приклад батьків – один з головних факторів успішного виконання у дітей навичок безпечної поведінки на вулиці», «Цього могло б не трапитись», «Вулиця не любить несподіванок», «Як повинні вести себе дорослі, знаходячись на вулиці з дитиною».

Проведення таких заходів має великий виховний та розвиваючий ефект і водночас дарує дітям задоволення від спілкування.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень