A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Мама, тато, я - спортивна сім'я

Дата: 28.03.2018 13:18
Кількість переглядів: 4

Здоровий спосіб життя – запорука щасливої родини. А заняття спортом всією сім’єю ще більше цементує стосунки.

Тут не лише користь від занять тим чи іншим видом спорту, а й можливість у родинному колі здобувати хай і локальні, але перемоги, які поєднують сім’ю не лише тілом, а й духом.

Минулої п’ятниці родини, що проживають в Брусилівській ОТГ, показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, взявши участь у веселому святі «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Назва дійства – говорить сама за себе.

Сі­мей­на ко­ман­да скла­да­ла­ся з та­та, ма­ми та ди­ти­ни вось­ми - де­ся­ти­ років .

Участь взяли три команди. Комунальний опорний загальноосвітній навчальний заклад «Брусилівська гімназія імені Г.О.Готовчиця» представляла сім’я Ніссе Олексія, Наталії та їх донечки Варвари, від Дивинської ЗОШ І ступеня виступала сім’я Кирякова Володимира, Бєлікової Тетяни та їхнього синочка Єгора, честь Приворотської ЗОШ І-ІІІ ст. захищала сім’я Груздюк Олександра, Тетяни та синочка Василя.

Учас­ни­ки фес­ти­ва­лю де­монс­тру­ва­ли свої най­кра­щі здіб­ності у швид­кості, сприт­ності, гнуч­кості та зла­год­же­нос­ті дій у восьми ес­та­фе­тах та у спор­тивній вік­то­ри­ні. Батьки та діти подарували глядачам хвилини незабутньої радості. Всі отримали масу позитивних емоцій: і глядачі, і учасники, а особливо потішились діти, адже у наш шалений час не так багато його залишається на спільні родинні забави. Цієї днини сім’ї-учасниці перетворились у один єдиний механізм, що крокував до перемоги підтримуючи один одного.

    Варто зазначити, що поразок не було. Адже чи можна програти, коли отримуєш безліч позитиву і хочеться сміятися? Звичайно, ні! А от переможці визначилися:

І місце виборола команда сім’ї  із Дивина Киряков Володимир, Бєлікова Тетяна та Єгор;

                                

ІІ місце – за сім’єю  Груздюк Олександра, Тетяни та Василя із Привороття;

                                

ІІІ місце – отримала сім’я Ніссе Олексія, Наталії та Варвари з КОНЗ «Брусилівська гімназія ім.Г.О.Готовчиця»

                                   

З чим їх і вітаємо.

Отож, зичимо нашим учасникам завжди бути здоровими, спортивними та найдружнішими родинами на світі! А сім’я із Дивина представлятиме Брусилівську ОТГ 30 березня  у спортивних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я» на обласному рівні, тому хочеться їм побажати удачі, витривалості і, звичайно, перемоги!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень