A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Методичне об’єднання вчителів трудового навчання

Дата: 23.04.2019 13:37
Кількість переглядів: 4

Трудове навчання - це одна з найбільш інтегрованих дисциплін. У сучасних умовах, щоб зацікавити учня, необхідно використовувати нові, інтенсивні методи і форми передачі знань, застосовувати новітні освітні технології, практичного їх використання.

Саме з цією метою 16 квітня 2019 року на базі Осівецького НВК відбувся семінар-практикум з теми: «Художня різьба  деревини».

У роботі методичного об’єднання взяли участь 10 педагогів.

З вітальним словом звернулась директор Осівецького НВК Бісик Валентина Вікторівна та провела екскурсію по навчальному закладі.  Гості ознайомились із виставкою дитячих робіт, музеєм, оформленням шкільної майстерні.

Продовжив роботу вчитель другої категорії Осівецького НВК Химченко Владислав Володимирович, який провів майстер-клас. Він показав сучасні методи поетапного освоєння технологічних операцій  при різьбі по деревині. Педагоги прийняли активну участь у практичному занятті.

Семінар зацікавив теоретичними поясненнями, практичними видами робіт і сприяв впровадженню нових методик у роботі з художньої різьби деревини в освітньому процесі з трудового навчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень