A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

ДНЗ «Віночку» - 55 років!

Дата: 19.11.2018 13:48
Кількість переглядів: 5

Святкування Дня народження садочка – це традиція, яка об’єднує дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Ювілей дитячого саду - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху, відкриттів і гри! Саме з таким настроєм і зустрічав дошкільний заклад свій ювілей і приймав привітання від гостей. 2 листопада 2018 року у просторій музичній залі садочка відбулось святкування ювілею.

На цьому святі було по родинному затишно, цікаво, радісно, просто казково! Привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку, випускники й вихованці садочку, батьківський колектив.

Серед почесних гостей, які постійно допомагають закладу, відгукуються на всі прохання та розуміють проблеми дошкілля, був голова Брусилівської селищної ради Габенець В.В., методист Брусилівського методичного кабінету Макаревич Н.М., начальник виробництва ТОВ «Папірус-універсал» Буланов Є.О., представник народного депутата П.В.Дзюблика Осадчук Н.В., представник Брусилівського маслозаводу Виноград В.М. та приватний підприємець Макаренко І.П.

На День народження прийнято ходити з подарунками, цю традицію підтримали усі запрошені.

Даруючи дитсадку-імениннику подарунки, гості зичили йому достатку, процвітання, довголіття, працівникам – задоволення від улюбленої роботи. Для присутніх і гостей  була представлена концертна програма - справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом колективу «Віночка». У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера. Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров'я співробітникам, дітям і батькам звучали протягом всього свята!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень