A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

ФЕСТИВАЛЬ НАУК – 2018

Дата: 13.12.2018 14:03
Кількість переглядів: 5

11 грудня 2018 року у святково прикрашеному спортивному залі Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ст. було багатолюдно. Сюди приїхали вчителі фізики району разом із кращими своїми учнями, щоб прийняти участь у ФЕСТИВАЛІ НАУК «ScienceFest». Мета фестивалю – заохочення і мотивація сучасної молоді до навчання, особливо точних наук (фізика, хімія). Ініціатором цього заходу була учениця 11 класу Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ст. Вишневська Анастасія. Її підтримали, допомогли з організацією вчителі та учні школи, батьки.

Про важливість повітря та його властивості розповіли першокласники разом із вихователем групи продовженого дня Химченко Людмилою Василівною. Цікаві хімічні експерименти вміло продемонстрував учень 11 класу Король Костянтин. Різні фізичні експерименти демонструвала Настя Вишневська, учні Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ст.. Всі присутні скуштували смачний фруктовий смузі, який виготовлявся також за допомогою такої цікавої і потрібної всім науки фізики. Кожен бажаючий міг сфотографуватися у фотозоні, оформленій у стилі «Космос».

В ході фестивалю присутні мали можливість переконатись у тому, що такі складні науки як фізика та хімія досить цікаві. А ще досягнення цих наук ми часто використовуємо у повсякденному житті. Старшокласники   отримали масу позитивних емоцій, знайшли нових друзів, про що залишили записи на дошці відгуків та побажань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень