A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Святкування Дня працівників освіти

Дата: 04.10.2021 14:28
Кількість переглядів: 24

 

Початок жовтня обдарував освітянську родину святковим настроєм. Минулого тижня в усіх закладах освіти відбулися заходи, присвячені Дню вчителя та Дню працівників освіти.

1 жовтня  в парку «75-річчя Житомирської області» було влаштоване свято для працівників освіти Брусилівщини. Дійство відбувалося в новому форматі, на свіжому повітрі, з безліччю різноманітних локацій. Хочеться подякувати тим людям, без яких це чудове свято не відбулося б, а саме: селищному голові В.В. Габенцю, голові райкому Профспілки працівників освіти і науки України Брусилівської селищної територіальної громади Д.О. Дудіну, керівнику церкви «Світло Євангелії» С.Р. Тарасюку, ГО «Рідний дім – Брусилівщина», ФОП «Нецевич І.А.».

За проведення святкової програми щира вдячність Брусилівському ліцею імені Г.О.Готовчиця. За організацію неймовірних локацій - центру дитячої творчості «Мрія», всім закладам дошкільної освіти, Брусилівському ліцею імені Г.О.Готовчиця, Осівецькій гімназії, Брусилівській дитячо-юнацькій спортивній школі та Брусилівській музичній школі. За озвучування – Водотиївському ліцею. За підготовку зони парку до початку свята вдячність Брусилівському ліцею №1 ім. І.І.Огієнка. За електробезпеку – С.В. Сіренку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень