A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Світле свято Великодня

Дата: 13.04.2018 14:35
Кількість переглядів: 3

Великдень – це велике, світле і радісне християнське свято, це початок чогось нового і чистого. Здавна воно вважалося родинним. Це свято , коли прийнято дарувати подарунки, ділитися з ближнім добром, теплом і сподіватися на світле і щасливе майбутнє. Саме в ці дні всі ми намагаємося бути добрішими, щирішими, єднатися із родиною, країною.

Пасха для дітей - це перш за все, знайомство з історією та традиціями рідного краю.

Протягом цілого тижня вихователь Биківського ДНЗ,  Чміль Анастасія Романівна, знайомила дошкільнят з чудовим святом Великодня: розглядали ілюстрації, створювали писанки, прикрашали великоднє дерево, робили аплікацію тощо. Завдяки сумлінної праці вихователів діти навчилися ліпити, оздоблювати крашанки кольоровим папером, малювати та розписувати писанки.

Не можна собі уявити Великодніх свят без барвистих, кольорових писанок, крашанок. Незабутні враження отримали діти від майстер-класу, де вони разом з батьками оздоблювали писанки.

Діти отримали величезне задоволення, що вони можуть теж приймати участь і вносити свою краплинку турботи та краси в святкуванні Великодня.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень