A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Театр для вихователів закладів дошкільної освіти

Дата: 03.04.2019 14:38
Кількість переглядів: 8

 

Театралізована діяльність є невичерпним джерелом розвитку почуттів, переживань і емоційних відкриттів дитини, залучає її до духовного багатства. Постановка казки змушує хвилюватися, співпереживати герою і подіям, і в процесі цього співпереживання створюються певні відносини і моральні оцінки.

Тому 2 квітня 2019 року на базі Хомутецького ЗДО «Малятко» відбулося методичне об’єднання для вихователів дошкільних груп за темою «Театралізована діяльність – основний засіб соціально-комунікативного розвитку дітей». Метою даного заходу було підвищення рівня професійної майстерності педагогів закладів дошкільної освіти громади.

Розпочала засідання керівник закладу Ковальчук Надія Григорівна, яка провела екскурсію по садочку та ознайомила із планом семінару.

Учасники зібрання ознайомилися із різними видами театрів(традиційних та нетрадиційних), які були представлені педагогами закладу дошкільної освіти.

Продовжила роботу вихователь Шарупа Валентина Іванівна, яка коротко ознайомила гостей із значенням та впливом театралізованої діяльності на дошкільнят і провела майстер-клас по виготовленні театру на дисках за мотивом мультфільма «Смішарики». По закінченню роботи педагоги розіграли сценку про правила дорожнього руху із виготовленими атрибутами.

Також гості переглянули лялькову виставу «Ріпка» на сучасний лад, яку презентував дружній та творчий колектив закладу.

А все ж найбільш цікавою та захоплюючою частиною засідання став виступ ростових ляльок, які розвеселили та погралися у цікаві ігри із вихователями.

Закінчилося засідання вправою на рефлексію «Гарний настрій», де учасники методичного об’єднання висловили свої враження та побажання. Учасники майстер-класу відмітили теплу та привітну атмосферу, творчий підхід до засідання.

На згадку про зібрання педагоги отримати практичні вміння щодо створення  традиційних та нетрадиційних театрів та обмінялися досвідом.

Щира подяка професійному та креативному колективу Хомутецького закладу дошкільної освіти за цікавий та повчальний захід.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень