A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

ШКІЛЬНИЙ ЗОРЕПАД – 2019

Дата: 22.04.2019 14:39
Кількість переглядів: 4

З метою виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді у різних видах мистецтв та сприяння подальшому розвитку їх обдарувань, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті громади 22 березня проведено  фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості „Шкільний зорепад”.

У фестивалі-конкурсі взяли участь художні колективи та окремі виконавці із усіх 12 закладів  загальної середньої освіти та центру дитячої та юнацької творчості „Мрія” Брусилівської селищної ради та 2-х закладів  загальної середньої освіти Ставищенської сільської ради.

Високу виконавську майстерність показали вокальні гурти Брусилівської гімназії ім.Г.О.Готовчиця та Водотиївського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ліцей»;  хореографічні колективи Приворотської ЗОШ І-ІІІ ст. та Брусилівської гімназії ім.Г.О.Готовчиця; у номінації «Оригінальний жанр» здивували всіх учні Брусилівської гімназії ім. Г.О.Готовчиця. Хоровий колектив представила лише Брусилівська гімназія ім.Г.О.Готовчиця.

Заслуговують на увагу виступи: Якимчук Вероніки (Лазарівський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. - ДНЗ», Миколаєнко Кіри (Новоозерянська ЗОШ І ст.), Дем’янчук Яни (Биківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Махрін Іванни (Соловіївська ЗОШ І-ІІІ ст.), Коваль Анастасії (Брусилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1.),  дуетів у складі Кирилюк Катерини та Коваль Анастасії (Брусилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1),  Коваль Анастасії та Грищенко Наталії (ЦДЮТ «Мрія»).  Учні продемонстрували високу культуру співу, голосові дані, артистичність.

                       


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень