A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Новорічні пригоди в підводному королівстві

Дата: 26.12.2019 14:50
Кількість переглядів: 2

Новий рік – улюблене і довгоочікуване свято більшості дітлахів всього світу. Воно пов’язане з магічними подіями та подарунками, вірою в добро та щастя. Обов’язок дорослих – створити для дітей новорічну казку, здійснити диво, повірити в добро.

23 грудня в приміщенні   селищного Будинку культури колектив ЦДЮТ «Мрія» разом зі своїми вихованцями організували та провели   театралізовану виставу-мюзикл  «Новий рік в підводному королівстві»  для школярів початкової ланки  Брусилівського ліцею №1 ім.І.І.Огієнка та ліцею ім.Г.О.Готовчиця.  Оригінально та креативно підійшли організатори, працівники Центру та батьки дітей до проведення театральної вистави.

Величезний захват і безліч емоцій  у глядачів викликав   виступ  вихованців гуртків «Хореографія», «Театральний», «Вокальний»,  під керівництвом  Смірнової С.В., Чернеця О.П., Кириченко А.М., які артистично перевтілилися   в казкових морських героїв: рибок, крабів, дельфінів, раків та моржа, які кружляли в танці грайливих бульок, у вирій яких і потрапили  морські пірати. Незвичайні пригоди не обійшлися без Нептуна та Русалоньки, яка на морському дні мріяла про  Новий  рік, про подарунки, про віру в диво та добро.

 Після  театрального дійства  всі актори, які приймали участь у виставі, отримали креативні подарунки.

Казкову і чарівну атмосферу підтримали  цього року   батьки вихованців, які долучилися до створення костюмів разом з керівником гуртка «Крій і шиття» Бондаренко Т.О. Вихованці  гуртка «Образотворче мистецтво»  виготовили  декорації в морському стилі, а учасники гуртка «Народна творчість» під керівництвом Огородник Л.А. вміло створили  новорічні  аксесуари для проведення свята.

Колектив ЦДЮТ «Мрія»  щиро дякує відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради за фінансову підтримку в придбанні подарунків для акторів театрального дійства, а також за  придбання тканини для пошиття театральних костюмів. Окрема подяка начальнику відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради  Чмуневичу М.І. за організацію підвозу школярів на Новорічну виставу; директору селищного Будинку культури Федишиній О.В. за надання приміщення для проведення вистави;  працівникам  Будинку культури   за проведення конкурсів  та розваг.

Кожен долучився до створення справжньої новорічної театральної феєрії.

Адміністрація ЦДЮТ «Мрія» щиро дякує організаторам за відданість своїй справі, щиру любов до дітей. Бажаємо вам доброго здоров’я, святкового настрою і незмінної віри в казкові дива!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень