A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Олімпійський тиждень дошкільнят

Дата: 25.09.2018 14:50
Кількість переглядів: 3

 

Фізичне виховання є одним з найважливіших напрямків дошкільної освіти. Воно спрямоване на збереження і зміцнення здоров’я дошкільників, гармонійний розвиток, формування у дітей життєво важливих рухових умінь і навичок, вироблення звички до здорового способу життя.

В закладах дошкільної освіти Брусилівської селищної ради з 3 по 7 вересня 2018 року пройшов “Олімпійський тиждень” під девізом: «Здорова дитина – щаслива країна».

Проведені заходи були  спрямовані на популяризацію спорту, здорового способу життя.

Залучаючи дітей до  ранкової гімнастики та до занять з фізичної культури, вихователі день за днем формують у дошкільнят фізичне та моральне здоров’я, бажання займатися спортом.

Тиждень був насичений спортивними розвагами, змаганнями, рухливими іграми. Цікаві завдання, вправи під музичний супровід, святкова атмосфера підняли настрій та спонукали дітей до активної участі.

Проведення олімпійського тижня  подарувало дошкільнятам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.

Діти з задоволенням виконували спортивні вправи, брали участь в естафетах, грали в рухливі ігри, отримали заряд позитивних емоцій. По закінченню Олімпійських ігор всі учасники були нагородженні медалями та солодощами.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень