A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Мандрівка до музеїв

Дата: 22.11.2019 14:51
Кількість переглядів: 2

13 листопада 2019 року відбувся виїзний семінар вчителів географії та образотворчого мистецтва Брусилівської селищної ради.   У зібранні взяли участь вчителі закладів загальної середньої освіти громади.  Перша зупинка виїзного семінару  - Музей коштовного і декоративного каміння, який знаходиться в смт. Хорошів. Педагоги мали змогу оглянути колекцію унікальних мінералів та гірських порід з камерних пегматитів Волині. У вітринах Музею були представлені експозиційні матеріали: зелені кристали берилу, ніжно-блакитні аквамарини, прозорі зразки гірського кришталю, димчастого кварцу та чорного моріону, рожеві, блакитні і поліхромні топази, багряно-фіолетові кристали аметисту тощо. Вчителі із захопленням слухали розповідь екскурсовода про коштовне та напівкоштовне каміння.

Наступна зупинка - Кмитівський музей образотворчого мистецтва імені Й. Д. Буханчука. У ньому представлені оригінальні роботи різних художників, таких як С. Чуйкова, В.Орєшнікова, Т. Яблонської, М. Глущенка та інших. Крім цього, в музеї демонструється окрема виставка, присвячена декоративно-ужиткового мистецтва та художньої промисловості України. Тут можна побачити роботи з кераміки, кришталю, є гобелени та інші не менш цікаві матеріали.                  
Організували пізнавальний захід керівники методичних об’єднань: Макаренко Н.М., вчитель Брусилівського ліцею імені Г.О.Готовчиця  та  Сафронова С.О., вчитель Брусилівського ліцею №1 імені І.І.Огієнка.

Мандрівка вийшла цікава, захоплююча та надала можливість вчителям збагатити свої знання.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень