A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Навчаємось жити безпечно!

Дата: 04.06.2018 14:53
Кількість переглядів: 3

 

У період з 17 квітня  по 17 травня 2018 року в закладах дошкільної освіти Брусилівської селищної ради пройшов Місячник знань правил безпеки життєдіяльності, метою якого було активізувати профілактичну роботу щодо попередження загибелі та травмування дітей, навчити дошкільнят правилам безпечної поведінки у житті.

Під час Місячника фахівці та педагоги розробили та провели цікаві заняття, театралізовані вистави. До закладів завітали колектив Житомирського  театру ростових ляльок із повчальною виставою «Щоб не трапилося біди, пам’ятай правила завжди!».

Також вихованцям закладів дошкільної освіти  продемонстрували навчальні мультиплікаційні фільми «Абетка безпеки», «Не жартуй з вогнем!».

У гості до малят   завітали працівники Брусилівського районного сектору Управління ДСНС  України в Житомирській  області з программою  "Будь обережним! Небезпечні знахідки!", які розповіли про правила поводження із незнайомими предметами.

За цей період були проведені різноманітні заходи: бесіди, дидактичні, рухливі та сюжетно - рольові ігри, обігрування різних ситуацій, тематичні заняття, перегляд навчальних відео по БЖД .

Місячник пройшов продуктивно та цікаво, як для дітей, так і для колективів дошкільних закладів. Проведення таких заходів сприяють засвоєнню правил безпеки життя та навчанню дітей основам поведінки в різних ситуаціях. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень