A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Увага! Діти на дорозі!

Дата: 10.10.2018 14:55
Кількість переглядів: 29

Найвищими цінностями суспільства є життя і здоров’я дітей. Щоб дитина розвивалася гармонійною, була життєрадісною, виросла повноцінним громадянином, вона повинна бути, насамперед, здоровою.   

Базовим компонентом дошкільної освіти України передбачено забезпечення достатнього рівня необхідної компетенції дитини для безпечного перебування у навколишньому середовищі.

Серед актуальних завдань, які вирішує сьогодні заклад дошкільної освіти, чільне місце належить проблемам виховання у дошкільників основ безпеки життєдіяльності.

Щорічно, з 29 серпня по 23 вересня 2018 року, проходить місячник безпеки дорожнього руху. Починається навчальний рік і виникає необхідність ще раз нагадати правила дорожнього руху, як для дітей так і для їх батьків.

Під час тижня безпеки життєдіяльності для дітей та їх батьків відбулися  тематичні дні «Школа Світлофора Моргайчика», «Поради пішоходові-малюку», «Лихо мене обмине»  та  «Що я знаю про дорожні знаки». Вихователі підготували заняття, розваги, пішохідні переходи. Проведено з дітьми читання літератури і вивчення віршів, заняття з малювання, аплікації, ліплення, розгляд картин, плакатів, ілюстрацій. Також цікаво пройшла зустріч працівників та дітей з інспекторами  ДАІ.

В усіх садочках підготовлено інформаційні бюлетені щодо профілактики дорожнього травматизму, зроблено добірки дитячої літератури, розроблено рекомендації, які допоможуть батькам в навчанні дітей безпеки руху.

Для батьків виготовлено папки-ширми «Безпека вашого малюка», « Безпека на дорозі», «Помічники на дорозі», на батьківських зборах було винесено питання на тему : «Подбаємо про безпеку дитини на дорозі».

Маємо  сподівання, що отримані знання знадобляться в щоденному житті і попередять нестандартні ситуації для маленьких учасників дорожнього руху.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень