A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

ЕКСКУРСІЯ НА "ПАПІРУС"

Дата: 06.09.2019 14:56
Кількість переглядів: 4

5 вересня 2019 року на базі ЦДЮТ «Мрія»  відбулося методичне об’єднання вчителів художньо-естетичного циклу Брусилівської громади. Тема зібрання: «Особливості організації навчально-виховної роботи з образотворчого мистецтва у 2019-2020 н.р.»

   Активну участь в роботі семінару взяла керівник методичного об’єднання, вчитель Брусилівського ліцею №1 імені І.І.Огієнка, Сафронова Світлана Олексіївна, яка ознайомила присутніх з:

  • методичними рекомендаціями щодо викладання предметів художньо-еститичного циклу в 2019-2020 н.р.;
  • особливостями викладання предмету «Мистецтво» в 5 класі;
  • планом методичного об’єднання на 2019-2020 н.р..

Після обговорення методичних рекомендацій МОНу та ЖОІППО директор ЦДЮТ «Мрія» Курдиш Світлана Іванівна провела цікаву екскурсію закладом. Вона ознайомила із переліком гуртків, які працюють, графіком конкурсів, що заплановані та запропонувала прийняти активну участь у заходах.

Також учасники зібрання мали змогу відвідати  ТОВ «Папірус Універсал» . Висловлюємо подяку начальнику цеху, Вільчинському Юрію Миколайовичу ,який  провів цікаву та змістовну екскурсію територією фабрики. Присутні ознайомилися із продукцією, яку виготовляє  товариство та етапами її виготовлення. Педагоги мали змогу подивитися, як працюють та відпочивають працівники. На згадку про відвідування фабрики вчителі отримали подарунки від виробника.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень