A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Семінар-практикум українських мовників

Дата: 01.02.2018 15:03
Кількість переглядів: 3

                                               

         

         31 січня на базі Водотиївського НВК  відбувся семінар-практикум вчителів української мови та літератури на тему «Формування ключових компетентностей учнів засобами інноваційних форм навчання на уроках української мови та літератури».

        З вітальним словом до учасників семінару звернувся директор навчального закладу Тимошенко Віталій Миколайович. Він познайомив присутніх із роботою школи та побажав учасникам плідної роботи та натхнення.  Вчитель української мови та літератури Ігнат Олена Михайлівна разом із учнями 5 класу запросили на урок української мови, де розглянула не тільки тему «Речення. Його граматична основа», а й активізувала увагу на доброчинностях, які здавна відображалися в традиціях українського козацтва. Учитель вміло активізувала навчальну, пізнавальну діяльність учнів, налаштовувала їх на досягнення результатів.
          Вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури Щуліпенко Майя Василівна  провела цікавий виховний захід  з учнями  9 класу на тему «Чим глибша пісня, тим  ясніш душа».

       Під час обміну думками виступили керівник методичного об’єднання вчителів української мови та літератури Майструк Людмила Володимирівна,   вчителі-мовники  Закусило Людмила Анатоліївна та  Бісик Галина Григорівна.

      Присутні отримали задоволення від побаченого та почутого. Від присутніх звучали слова подяки адміністрації та вчителям навчального закладу за високий рівень проведення семінару-практикуму.

          З.М. Бажан, методист

 Брусилівського   методичного  кабінету


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень