A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Маленькі  яскраві зірочки

Дата: 23.04.2018 15:06
Кількість переглядів: 2

 

З 10.04 по 13.04 пройшов фестиваль-конкурс дитячої творчості  «Яскраві   зірочки» між закладами дошкільної освіти Брусилівської селищної ради.  Метою фестивалю було виявлення та заохочення обдарованих дітей, розвиток у них  естетичного смаку, а головне – надання можливості кожній здібній дитині отримати перші навички поведінки на сцені та повірити в свої сили.

«Яскраві зірочки» - це своєрідний зліт юних талантів і добра традиція ЗДО громади, який проводиться не один рік. У конкурсі-фестивалі взяло участь 11 садочків громади. В цьому році конкурсна програма передбачала участь дитячих творчих колективів та індивідуальних виконавців у таких номінаціях: художнє виконавство (соло, або вокал, або дует), літературна творчість(читці), театральне мистецтво, хореографічне мистецтво.

Музичні виступи дітей надали гостям можливість насолодитися світом дитячої пісні і танцю, а також красою музичного мистецтва і радості дитинства.  Фестиваль став яскравим святом дошкілля, незабутньою подією в житті кожної дитини, відкривши нові дитячі таланти.  Дійство вразило розмаїттям номерів, яскравими костюмами та доброзичливою атмосферою. Всі учасники конкурсу щиро дякують народному депутату України  П.В.Дзюблику та ГО «Рідний Дім - Брусилівщина» (голова О.Ю.Нікітчин)за  солодощі.

 

 Макаревич Н.М., методист Брусилівського методичного кабінету


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень