A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах загальної середньої освіти Брусилівської селищної ради

Дата: 22.11.2019 15:06
Кількість переглядів: 2

                                         

Життя – це найдорожчий скарб. Проте в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

З 11 по 17 листопада 2019 року в закладах загальної середньої освіти Брусилівської селищної ради проводився Тиждень безпеки дорожнього руху.

Його метою є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня були проведені тематичні уроки, бесіди, виховні години на теми: «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!», «Ми зразкові пішоходи», «Чи вміємо ми ходити і їздити».  Здійснено перегляди відеороликів «Безпечна дорога до школи», «Небезпечна  гра»; фільмів «Світловідбивач», «Безпечна країна»; мультфільму «Пожежник Сем». Проведено конкурси малюнків, оформлено куточки з інформацією  про безпечний рух дітей, проведено  книжкові виставки, конкурси , виготовлено пам’ятки для дітей та батьків. А також здійснені тематичні зустрічі із представниками Національної Поліції.

Можна бути певним, що діти повторили й засвоїли правила дорожнього руху  та усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень