A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Маленькі випускники

Дата: 10.06.2019 15:06
Кількість переглядів: 2

Випускний у дитячому садочку – це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду – нові горизонти і стільки незвіданого й цікавого!

Розпочалися випускні з урочистого входу маленьких випускників. Випускники читали вірші про те, як їм жилося у садочку, виконували  пісні, танцювали таночки.

Вихователі затамувавши подих дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск – це відрізок життя, кожна група – це частини душі. Усі ці роки вони намагалися стати для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набути в їх очах поваги і авторитету.

Наші вчорашні малюки вже прощаються з садочком, звучать слова подяки працівникам, батькам; прощальний танець з іграшками, що розтривожив всіх до сліз. А діти красиві, поважні, вони-випускники, щиро діляться з усіма своїми мріями про майбутнє: жартують, співають, танцюють і навіть не усвідомлюють що закінчилось безтурботне дитинство. 

Пройде час, а в  малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю. Ото ж бажаємо випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою, та оберегом.

00


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень