A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Семінар-практикум вчителів фізичної культури

Дата: 04.01.2019 15:20
Кількість переглядів: 3

19.12.2018 року на базі КОЗНЗ «Водотиївська ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей»  відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури на тему:«Удосконалення фахової компетентності вчителя фізичної культури на сучасному етапі».

В роботі методичного об’єднання  взяли участь 10 педагогів закладів загальної середньої освіти.

Із метою, завданнями та планом роботи присутніх ознайомила методист  методичного кабінету Бажан З.М.  Вона підкреслила важливість обраної теми та  зазначила, що успіх усіх  інноваційних змін в освіті у першу чергу залежить від учителя, від його творчого потенціалу.

Керівник навчального закладу, Тимошенко В.М., ознайомив учасників заходу з системою організації  навчально-виховної роботи в школі.

Під час практичного блоку семінару гості переглянули урок фізичної культури  Малярика Ігоря Васильовича з елементами баскетболу у 6 класі, де мали змогу побачити особливості з застосування індивідуального та диференційованого підходу під час занять баскетболом

 Під час круглого столу педагоги проаналізували та оцінили якість проведення даного уроку. 

Кожен  взяв для себе багато цікавого та корисного для подальшого впровадження елементів роботи колег  у  свій власний досвід.    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень