A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

Дата: 17.05.2019 15:22
Кількість переглядів: 7

 15 травня 2019 року  відбулися обласні змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків.

Вони проводилися з метою покращення здоров’я, фізичного і духовного розвитку молоді; популяризації та розвитку пожежно-прикладного спорту серед юнаків; підвищення спортивної майстерності учасників змагань і визначення переможців; профорієнтації юнаків; відбору сильніших спортсменів до юнацької збірної команди Житомирської області з пожежно-прикладного спорту для участі у Чемпіонатах України та інших всеукраїнських змаганнях.

Нашу громаду представляла команда учнів КОЗНЗ «Брусилівська гімназія імені Г.О.Готовчиця»  під керівництвом начальника 6 ДПРЧ смт. Брусилова Ганченко І.Ю.

В рамках змагань юнакам довелося продемонструвати влучність, швидкість та згуртованість команди у 3 видах випробувань, максимально наближених до щоденних буднів вогнеборців. Зокрема, необхідно було подолати 100-метрову смугу з перешкодами, за допомогою штурмової та висувної драбин здійнятися на навчальну башту, що імітує стіну житлового будинку. А також у пожежній естафеті подолати спортивний будиночок, паркан, на ходу з’єднати пожежні рукави та загасити вогнегасником палаюче багаття.

За результатами змагань команда Брусилівської ОТГ увійшла в 10 кращих команд  області. Вітаємо наших юних пожежних та бажаємо наступного року увійти в трійку призерів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень