A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Екологічний форум - 2019

Дата: 22.11.2019 15:26
Кількість переглядів: 3

14 листопада, напередодні ІІ туру всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, уже традиційно проведено районний екологічний форум для школярів Брусилівщини. Головна мета екофоруму - привернення уваги школярів до екологічних проблем і шляхів їх вирішення; виховання дбайливого ставлення до навколишнього середовища та природних ресурсів; підвищення екологічної відповідальності.

Цьогорічний екофорум проходив на базі Водотиївського ліцею. Вчителі біології та екології разом зі своїми  учнями знову винесли на обговорення екологічні проблеми нашого краю. У форумі взяли участь 9 старшокласників із 7 закладів загальної середньої освіти. Школярі презентували свої проекти:

- «Вплив реклами на психіку підлітків» - Демянова Катерина, учениця 10 класу Брусилівського ліцею ім.Г.О.Готовчиця;

- «Вплив харчування на здоров’я підлітків» - Макарчук Лідія, учениця 10 класу Брусилівського ліцею №1 ім.І.І.Огієнка;

- «Використання вермибіокти для утилізації органічних відходів, вплив вермикомпосту на ріст і розвиток рослин» - Хоменко Тетяна, учениця 11 класу Водотиївського ліцею;

- «Вивчення поширення амброзії полинолистої в районі міжнародної автотраси Київ-Чоп в мікрорайоні Ставищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів» - Лабунська Марія, учениця  11 класу Ставищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

-  «Як економно використовувати воду» - Яценко Ілона, учениця 10 класу Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ст.;

- «Знищення лісів та їх значення для навколишньої екосистеми» - Мухаммад Ясмін, учениця 11 класу Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ст.;

- «Забруднення водойм» - Костюшко Анастасія, учениця 10 класу Приворотської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- «Обережно: пластик» - Верховська Єлизавета, учениця 11 класу Приворотської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- «Спалювання листя – небезпека для здоров’я людини та велика шкода довкіллю» - Хомич Юрій, учень 11 класу Морозівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Всі виступаючі переконливо доводили значимість проблеми, пропонували свої шляхи її вирішення, відповідали на запитання. Разом з тим вислуховували зауваження та побажання щодо написання та оформлення проектів, мали можливість оцінити та порівняти свій виступ із виступами однолітків.

Хочеться вірити, що ці учні в майбутньому долучаться до вирішення екологічних проблем як Брусилівщини, так і всієї України. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень