A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

РОДЕ НАШ КРАСНИЙ!

Дата: 28.10.2019 15:31
Кількість переглядів: 10

Найпершою святинею для кожної людини є родина. Адже ми по-справжньому щасливі лише в сім’ї, серед рідних, друзів, коли всі здорові й веселі, коли в оселі панує мир і злагода. Родина є найпершим і головним осередком виховання дитини.

Загальновідомо, що найкраще виховує дітей приклад дорослих. Тому 25 жовтня 2019 року відбулося  родинне свято у Брусилівському закладі дошкільної освіти «Віночок».

Кожне слово, кожен вірш, які промовили маленькі артисти, звучали в цей день дуже щиро, бо були звернені до найулюбленіших, до тих, хто недосипав, заколисуючи їх, хто хвилювався за їх поранений пальчик, хто радів їх найменшій перемозі.  Дітки подарували присутнім незабутні хвилини щастя та радості у чудових піснях та танцювальних номерах. Батьки також взяли активну участь у святковій програмі. Своїми виступами вони виразили підтримку  та показали чудовий приклад для наслідування маленьким артистам. Цікаві сімейні конкурси веселили та об’єднували родини дошкільняток. Доповненням свята стала виставка робіт на родинну тематику з природних матеріалів, де всі продемонстрували своє бачення сімейних цінностей. Свято принесло радість усім і дітям та дорослим.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень